Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A trisó vegyszer? Mérgező?...

A trisó vegyszer? Mérgező? Vagy bátran használjam a háztartásban?

Figyelt kérdés

És ti mire használjátok? Férjem gázolajos ruháira jó? Mert hihetetlen, hogy semmi nem hozza ki a szagot.

Konyhában a gáztűzhely zsíroldására?

2013. ápr. 23. 15:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10 gondoltam hagyom a fenébe, mert a kérdező a választ megkapta, a vitának meg nem sok értelme van, mert nincs tétje, de azért pontosítanék, mert miért ne:

mit írtam az elsőben, amire reagáltál?:

"vegyszer

mérgező "

te mit reagáltál?:

"A trisó vegyszer és mérgező kitételed nem állja meg a helyét!" - úgy gondolom a szakmai tudásnak része kellene legyen, hogy arra is tekintettel van a szakember, hogy milyen környezetben milyen megközelítésben tálalja a szakmai tudását ... két vegyész között ez így fel sem merül, azonban egy laikusnak hadd ne mondja egy vegyész, hogy a trisó nem mérgező

tekintettel arra, hogy a kérdező egyszerű háztartási felhasználó, akit a reklámok kellően el tudnak butítani (és félre ne értsd kérdező, ezt nem bántó jelleggel írtam), mely szerint bizonyos háztartásban használatos vegyszereknél azt emelik ki fő tulajdonságként, hogy olyan csudaszer, mely teljesen ártalmatlan a környezetre és a felhasználóra igenis jogosnak gondolom azt közölni, hogy mérgező (mert nem hagyjuk a gyerek előtt, hogy ezzel sózza az ételt, mert nem dolgozunk tömény oldatával gumikesztyű nélkül, stb)

nem tudom mi a méreg definíciója (vagyis egzaktul meg lehet-e fogalmazni, bár már megpróbálták), de én nem is azt írtam, hogy méreg, hanem azt, hogy mérgező

2013. ápr. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!