A trisó vegyszer? Mérgező? Vagy bátran használjam a háztartásban?
És ti mire használjátok? Férjem gázolajos ruháira jó? Mert hihetetlen, hogy semmi nem hozza ki a szagot.
Konyhában a gáztűzhely zsíroldására?
vegyszer
mérgező
mindkettőre jó (csak módjával)
Erős vegyszer, de nem mérgezőbb, mint a többi. Az olajos ruhákra jó, és a mosógépnek is használ. Csak ha kézzel mosol vele, akkor húzz kesztyűt.
A gáztűzhelyet ecettel, vagy ha nagyon ráégett hideg zsíroldóval tisztítsd. Erre a Trisó nem jó.
De kevésbé vegyszer mint pl a domestos vagy a sok fújós konyhai tisztítószer, pl. a hidegzsíroldó? Csak viszonyításképpen.
Inkább a sütőt szeretném tisztítani, használtan vettük , elég zsíros.
ha jól értem, azt nem vitatod, hogy vegyszer, tehát ezen továbbléphetünk
azt vitatod, hogy mérgező, csak mert élelmiszer adalékanyag, és csak mert 70 mg/testsúlykg felett káros a kálcium elvonás miatt ... nem vagy te véletlenül savanyúsággyáros? ... egyezzünk meg, ha te megeszel egy púpos evőkanál trisót - egye fene, egy nagy pohár vízzel -, akkor én visszavonom azt a véleményem, hogy mérgező
(jut eszembe, a kígyóméreg felhasználásával szívgyógyszert is készítenek ... ebből következően a kígyóméreg nem mérgező?)
Egyet értek a 6 os válaszával.Nem kell most csavargatni a dolgot az 1 esnek ,hogy igaza legyen.Alapjában minden vegyi
anyag mérgező lehet,a maga töménységében.De kedves 1 es
ha "só" is megnevezés vége,még nem evésre használjuk.
Évekik kellett használnom munkám során,és életben vagyok .
Köszönöm a válaszokat! Bátran fogom akkor használni. Nem igazán tudtam mi fán terem, sose használtuk Mosogatógép tisztításra kerestem először valamit, akkor találkoztam ezzel. Utána hallottam, hogy valaki mosáshoz használja. A válaszotokból egyértelmű, hogy nem vegyibb anyag pl a domestosnál. Minden után alaposan kezet kell mosni nyilvánvaló és az is hogy nem esszük meg.
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!