Buta dolog kidobni azt az ágybelit, amiben meghalt valaki?
Az biztos, hogy elviszik, nálunk kb 5 perc és már el is tűnnek a dolgok a kuka mellől.
Részvétem!
Ennyi erővel kidobhatnád az ágyat is, lebonthatnád a szobát vagy akár a házat ahol valaki meghalt.
Ha arra a párnára ami a halála pillanatában a feje alatt volt nem feküdnél a világ minden kincséért sem, mi a helyzet a megboldogult előző nap használt dolgaival?
A halál egyáltalán nem fertőző, ostobaság ennyire irtózni a halottaktól.
Vizes porszívóval, vagy gőzöléssel (kárpittisztító gőzös gép) lehet tisztítani, fertőtleníteni ágyat, ágymatracot. Ha daganatban halt meg, akkor nincs mitől tartanod.
A halott szerintem nem kezd el azonnal, órák múltán bomlani. A műtőt egyébként is fertőtlenítik, nem gondoljátok?
Én nem dobnám ki. Inkább lelki vonatkozásban dönts.
Én hordom elhunyt anyukám ruháit, és őrzöm az ereklyéit (szemüveg), stb. De az én anyukám egészséges volt, hirtelen halt meg, és a ő csodás jósága, mosolygóssága maradt benne minden tárgyban.
Barátnőm nagymamája 2 évig feküdt ágyban. Miután meghalt, gőzfertőtlenítővel tisztították az ágyat, hogy megszűnjön a pisiszag. Utána albérlők aludtak rajta, és én sem viszolyogtam ráheveredni.
Az országban is sokan meghalnak, nap, mint nap, mégsem hagyjuk el. Ez a természet rendje. Amennyiben, használhatónak ítéled a szóban forgó dolgot, megfelelő tisztítás után nem gondolom, hogy akadálya lenne.
Ennyi erővel egy lakásról is lemondhatnál, ha meghalt benne valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!