Mennyi időnként mosol?
Figyelt kérdés
Most konkrétan néhány ruhacsoport mosása érdekelne, mennyi időnként mosod a felsőidet, nadrágjaidat, illetve alsóneműidet (hány használat után).2009. szept. 22. 12:15
1/7 anonim válasza:
Ami közvetlenül a testen van (fehérnemű, hálócucc, poló, ing, blúz) azt egyszeri használat után mosom. A nadrágot, pulóvert olyan háromszori után.
2/7 anonim válasza:
Fehérneműt,zoknit, polót, trikót, blúzt stb minden használat után. Pullóvert, nadrágot 2-3 alkalommal veszem fel (ilyenkor nem egész nap viselem, hanem pár órát) aztán mosom. Férjem szerint nekem a mosás a mániám, szerinte felesleges mondjuk hetente ágynemű és ágytakarót mosni. De imádom az öblítő illatát, rosszul vagyok, ha nem érzem a ruháimon, ágyneműmön.
3/7 anonim válasza:
Fehérnemű, zokni, felső minden nap új, tehát a használt megy a szennyesbe. Nadrágból a kényesebb szintén (pl. fehér). Ami nem kényes (pl. farmer) kb. 3-4 nap használat után. Kabátot ritkábban.
4/7 anonim válasza:
Alsonemü,polo, zokni,fehérek, minden nap mosom.farmer vagy sötét nadrág 3 alkalom után.Gyerekeknél meg mindent mosok egy használat után.
5/7 anonim válasza:
alsónemű, zokni 1 használat után. melltartót többször felveszem, akkor mosom ha látom, hogy koszosodik. felsőket is többször felveszem, kb 3 alkalommal, pulóvert még annál is többször, 4x kb. persze ha beleizzadok, összekoszolom vagy valamiért büdös lesz, akkor azonnal megy a mosásba. nadrágot sokszor felveszem, 6-7 alkalommal. ágyneműt havonta cserélek. talán úgy tűnik koszos vagyok, de sok ruhám van, így minden nap másikat veszek fel. rendesen tisztálkodok, vigyázok a ruháimra ha rajtam vannak, így a felsőimnek még 2-3 használat után is friss az illata(vagy parfüm illatú). ha vmit fel akarok venni többször, akkor viselés után kiteszem szellőzni, egyáltalán nem büdösek. nem amiatt nem mosok gyakrabban, mert igénytelen vagyok vagy nem telne számlára, egyszerűen fölösleges környezetszennyezésnek tartom. a ruháim jó minőségűek, sokkal tovább szebbek így, mint állandó mosással.
6/7 anonim válasza:
zokni,alsónemü egyszeri használat után,melltartót is.
felsőket ha nagyon megizzadok pl nyárion akkor egyzseri használat után amuyg 2-3 használat után,a nadrágokat ami nem farmer azt 2-3 használat után a farmereket 45 használat után.kabátot (őszi,farmer) két hetente.
7/7 anonim válasza:
utolsó vagyok a farmereknél elirta 45 t irtam:D 4-5-t akartam irni,bocsi:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!