Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel tudom a sárgult ruhát...

Mivel tudom a sárgult ruhát kifehéríteni?

Figyelt kérdés
A mosás miatt a fehér ruháim besárgultak!
2013. ápr. 5. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Vanish fehér ruhákhoz.

De komolyan! Nem reklámozni akarom, de nekem bevált. Kicsit drága, viszont nem kell minden mosásnál használni.

2013. ápr. 5. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
hypó
2013. ápr. 5. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia ha rám hallgatsz a hypót messziről elkerülöd semmire nem jó

domestos fehérítővel csinálj egy előmosást mosógépben utána ariel fehérítős mosópor

nekem ezek beváltak

2013. ápr. 5. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves válaszolók , talán először kérdezzétek meg milyen alapanyagú a fehérítendő ruha ! Minden alapanyag más és más eljárást kíván . Kérdező : írd meg milyen a ruha alapanyaga , válaszolok .
2013. ápr. 5. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából van pamut kötött és müszálas is mível a fehéreket mindig egybe mosom mert pl nincs annyi kötött hogy 1 mosásra elég legyen! A hipót alapból nem használom! A textil pelukat szoktam domesztoszos vízbe áztatni de azok is besárgultak és foltosak. A venist is probáltam de szürkék maradtak! Lehet Én csínálok valamit rosszul?!
2013. ápr. 6. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:

vegyél a dm-ben egy saját márkás fehérítőt. nem jut eszembe a neve de valami D betűs :D

érzékeny ruhákhoz készült. nekem bevált. a selyem izékkal díszített melltartóm is szép fehér lett tőle :)

ugyanezzel fehérítünk függönyt is...meg minden mást évi 3-4szer át szoktunk fehéríteni...legalábbis a fehéreket...

2013. ápr. 8. 15:22
 7/7 anonim válasza:
Jaj,vigyazz ezzel a feheritessel en az elobb raktam feheritobe ilyen atlatszos anyagu bluzt 40 percre es mire kivettem piros foltok lettek rajta.pedig meg a cimke is feher szinu rajta nem tudom hogy mi lett. Most fol a fejem h lesz ez meg valaha feher.
2015. júl. 25. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!