Mosószódával miért szürkülnek a ruháim, és maradnak foltosak?
A fehérekhez csak azt használom, pedig jónak kéne lennie, nem? Foltot meg szinte sosem szedi ki. 40 fokon mosok, ritkán 60-on.
Milyen fehérítőt használtok, és hogyan?
Színesekhez: Ariel color gél, Ariel color mosókapszula, Perwoll color gél, Lenor color gél
Fehérekhez: sok mindent kipróbáltunk már, Ariel fehérekhez való géljét, Persilt, stb...mindenféle "nagy márkákat"...egyik sem volt az igazi. Ekkor elkezdtünk kísérletezgetni a saját márkás termékekkel.
Fehérekhez évek óta használtuk a DM saját márkás DM Denkmit white sensation mosógélt. Nagyon jó, azt mondom majdnem tökéletes. De 1 hónapja megtaláltam az igazit. Lidl-ben kapható saját márkás Formil White gél. Most vakít az ágynemű, annyira fehér lett.
Persze ha por mosószerben gondolkodol, abba könnyű válogatni, azok jól fehérítenek. De gélbe nehéz megtalálni a jót, mert fehérítésre a gélek nem a legjobbak. De most megtaláltam, mint írtam a Lidl Formil White-ot. De a DM Denkmit White is nagyon jó, csak a Formil jobb :))
Felejtsd el el a mosószódát, mert tönkreteszi a zoknik gumis részeit. Ez csak egy idióta új hóbort.
A mosószóda alapvetően nem ruhák mosására való.
A mosószóda fehérítő és vízlágyító, erős tisztító hatású szer. Feloldja az odaégett szennyeződéseket az edényekről.
Kiválóan el lehet vele távolítani a sírköveken lerakódott algát, és a műkő balusztert is szép fehérré lehet vele varázsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!