Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hol tudok mosószódát venni?

Hol tudok mosószódát venni?

Figyelt kérdés
Itt olvastam, hogy hatásos a ruhák fehérítéséhez. Sajnos van néhány lepedő és fehér póló, ami már szürkül, semmi nem használt eddig. Megpróbálnám ezt is, hátha....
2009. szept. 19. 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a nálunk lévő CBA-ban vettem valamelyik nap.

De szerintem, ha körbenézel nagyobb áruházakban ott is lehet. Esetleg 100 ft-os bolt.

2009. szept. 19. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kodkáztatsz vele semmit, próbáld ki, Én túl sok reményt nem fektetnék bele, nem valószínű, hogy kifehérednek a ruhák.
2009. szept. 19. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A [link] tudsz rendelni; érte is mehetsz, akkor nincs szállítási költség.

Maga a mosószóda nem fehéríti ki a ruhákat. A lepedőket, fehérneműket és fehér pólókat mosószódával és szódabikarbónával (ez fehérít) mosom; az öblítéshez ecetet és esetleg öblítőt (ha illatot akarok) használok.

Szép fehérek a lepedőink és a ruháink, pedig nálunk nagyon kemény a víz. (azért egy mosástól ne várj csodát ettől se)

2009. szept. 19. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!