Mik a tapasztalatok a mosódióval?
Figyelt kérdés
Most rendeltem egy próbacsomagot, csak szeretném tudni, hogy kiknek mi a tapasztalatuk vele. Mire kell figyelni? Tippek?2009. szept. 18. 17:30
1/10 anonim válasza:
Nekem jó volt,most mostam vele harmadszor.Az igaz,hogy a fehér rucit beszürkíti és kicsit büdi mosás után,de bőrbarát és ha ecetes öblítőt teszel a mosógépbe akkor tényleg puhák lesznek a ruhák:)
Másik plusz,hogy bőrbarát,nem irritál mint a többi :)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Olyat olvastam, hogy fehérek mosásához sütőport kell adni hozzá, és akkor fehér marad minden. Így is beszürkültek a fehérek? Vagy önmagában használtad? Meg azt is olvastam, hogy pár csepp illóolajat lehet használni öblítő helyett, hogy illatosak legyenek a ruhák. De úgy nem lesz zsírfoltos a ruha?
2009. szept. 18. 18:05
3/10 anonim válasza:
Én nagy csomagot rendeltem,volt hozzá vmi környezetbarát fehérítő,de nekem így is szürkült ami akart,nem látványosan de lehet látni,hogy picit színeződött.Én nem használok illóolajat,mondom ecetes-víz az öblítőm,nem lesz ecet szagú a ruha,olyan semleges,semmilyen,de jó amúgy ez a mosódió,majd meglátod...
4/10 anonim válasza:
Bocsi, hogy válasz helyett kérdés, de hol és mennyiért, milyen kiszerelésben lehet rendelni mosódiót?
Az ecetes öblítéssel tényleg nem lesz egy kicsi ecet szaga sem a ruhának, sem a mosógép környezetének? Mert pl. ablak előmosásánál is használok ecetet, de alig várom, hogy túl legyek rajta, mert utálom a szagát.
köszi, és még egyszer bocsi, hogy kérdeztem!!!
6/10 anonim válasza:
Nem lesz ecet szagú 2:1 arányban kell adagolni,értelemszerűen a víz a több...
8/10 A kérdező kommentje:
A szürkítésen kívül más negatívum? Színesekhez akkor jó, ugye? Ja, és azt akartam kérdezni azoktól, akik már régebb óta használják esetleg, hogy árban hogy jön ki? Tényleg takarékosabb megoldás, mint a mosószerek?
2009. szept. 18. 19:31
9/10 anonim válasza:
Egy idő után kellemetlen szagú a ruha. Te megszokod és nem érzed, de más igen. Tapasztalat.
10/10 anonim válasza:
első próbálkozás: a zoknim talpa koszos maradt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!