Mivel mossam ki a beszürkült ruhákat?
Szerintem por mosószerbe lehet megfelelőt találni.
Viszont én csak gélt használok, hogy ne legyen lerakódás stb...
A gélekkel az a baj, hogy nem fehérítenek igazán. Próbáltam Persilt, Arielt, Perwoll White gélt, nem rosszak, jól tisztítanak, jó az illatuk, de igazán hófehérre nem mosnak.
Kipróbáltam a DM saját termékét: DM Denkmit White Sensation gélt. Egészen jó, 2 éve használom. A gélek közül ez fehérített a legjobban, de ez sem az igazi.
Sokan mondták, hogy próbáljam ki a Formil White gélt, a Lidl saját márkája. Sokszor néztem, szagolgattam, de nem szántam rá magam, mivel én márkamániás vagyok, drága ruháim vannak, féltem őket. Armani, Diesel ruhákat hordok, azért félek kimosni őket egy Lidl-s mosógéllel, érted.
A múlt héten szántam rá magamat, hogy vegyek Lidl Formil White-ot. Asszem 800Ft volt, 41 mosásra elég, ha előírás szerint adagolom. A próba az ágyneműkkel kezdődött. Már gyanús volt, hogy szürke víz jött ki a mosógépből. Most itt van mellettem a fehér lepedő, szinte vakít, mintha új lenne.
Néha meglepődik az ember, hogy az ilyen saját márkás termékek milyen jók tudnak lenni, pedig mint említettem full márkamániás vagyok, de ez a Lidl Formil White nagyon jó, persze a DM Denkmit White sem volt rossz. A márkásakba meg a gélek nem fehérítenek igazán.
A clorox nem használható más mosószerekkel együtt, illetve nem lehet benne 10 perctől hosszabb ideig a ruha ez a tájékoztatóba is le van írva.
Próbáld ki a fehér ruhákhoz való Ariel mosóport és tegyél még a gépbe egy tasak dylon oxi fehérító port is. Válassz hosszú mosóprogramot, az öblítő pedig csak fehér színű legyen.
"A Perwoll White gél sajnos nem fehérít kellőképpen..."
...de mint írtam, a Lidl Formil White meg nagyon durván fehérít.
"Lidl Formil White lehet lány vízben hatásos, de kemény vízben semmit nem ér..."
Nem tudom, én minden mosáshoz használok vízlágyítót. Fekete ruhákhoz folyékony DM Denkmit vízlágyítót, a többi ruhához Lidl W5 vízlágyító tablettát.
"... + büdös tőle a ruha :-((("
Nekem olyan kellemes tisztaságillata van, ahogy befeküdtünk az ágyneműkbe, olyan jó érzés volt. Büdöset abszolút nem éreztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!