Öblítő illata? Miért van az, hogy használok önlítőt és amikor kiveszem a ruhákat a gépből, nagyon jó illata van, viszont amikor megszárad, már nem érzem.
Mert a Magyarországra hozott öblítők rosszabb minőségűek, mint amit a nagy gyártók pl. Németországba szánnak.
Errefelé jó lesz a gagyibb is....gondolják...
Tudom, hogy az emberek nem szeretnek ilyet rendelni, de...
Minimum rendelés 5000Ft úgy emlékszek.
Beleteszel 32db-os Ariel kapszulát vagy akármit, és hozzá 4-5 flakon Softlan öblítőt, amennyi elég mondjuk 1 évre. Szóval annyi időre vegyél, amennyi időre le akarod tudni az öblítő vásárlást.
Ja, és a lényeg:
Na ebben nem csalódsz. Munkatársak mondták, hogy húzom magam után a vanília illatot :)
Ezt is dícsérik amúgy, de még nem próbáltam:
Én a vaníliás Softlant merem ajánlani, fantasztikus ez a tisztaság érzés, ez a vanília illat. Sokan azt kérdezték milyen parfümöt használok? :))
Előző vagyok.
Most jut eszembe: ha nagyon nem akarsz rendelni, akkor az Euro Family üzlethálózatban kapsz Kuschelweich öblítőt, ami a német Coccolino.
Így néz ki:
Ez is jó, de jóval gyengébb, mint a Softlan. De sokkal jobb, mint bármelyik öblítő, amit a magyar polcokon találsz.
köszi a választ.
Az a baj, h nem pesti vagyok és így elég húzós lenne a kiszállítási költség + rendelés.
Ha már ennyire öblítőzünk, akkor leírom, hogy én is ebbe a dologba estem, mint Te. Nem volt illatuk a ruháknak.
Egyszerűen összevettem mindent. Ahányszor voltam a DM-be, ahányszor az Euro Family boltba, vettem egy üveg öblítőt, hátha majd ez. A többség csalódás volt. Semmi illatuk nem volt a ruháknak.
Jelenleg ezek az öblítők vannak:
Próbálkoztam sokat, mint láthatod.Pedig már osztogattam is el jópárat, legalább 4-5 üveggel.
Leírom mégegyszer, a Softlan vanília nagyon durva...
De, ha nem akarsz rendeléssel foglalkozni, mint írtad, akkor:
Kuschelweich (német Coccolino) öblítőt kapsz az Euro Family üzlethálózatban. A vaníliás a legjobb.
Illetve ami még jó, most vettem a Lidlben a kék Coccolino Blue Splash, nem annyira intenzív, de jó illatuk van a ruháknak.
A többi egyszerűen semmit sem ér.
Vettem a fekete Lenort, jó illata van...a flakonban. A ruhákban szinte semmi.
Próbálkoztam a DM-essel is, mint láthatod. Ha jársz a DM-ben szagold meg(Magic Touch). A legjobb öblítő amit valaha szagoltam. De meg ne vedd. Hiába használtam akár kevés ruhához 2 adagot, a ruháknak már kivéve a gépből sem volt semmi illta.
Szóval a sorrend:
Softlan, Kuschelweich, Coccolino Blue Splash. Az első kettőből főleg a vanília, de a többi sem rossz.
köszi, megpróbálom az Euro-sat
Már azt hittem, h a mosógépnek van baja.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!