Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi ecetet és szódabikarbón...

Mennyi ecetet és szódabikarbónát rakjak mosáshoz a mosógépbe, hogy haszna is legyen?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi az a mennyiség, amitől kifejtik a hatásukat!

Előre is köszi a segítséget!

2009. szept. 17. 01:14
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Szia! Én pont tegnap mostam át a mosógépet ecettel, mert nagyon rossz illata volt a mosógépnek, és a kimosott ruháknak is. (az öblítőt egyáltalán nem lehetett érezni)

Én 2 üveg (olcsóbb, 10%os) ecetet öntöttem a mosógép dobjába, és elindítottam egy 30 fokos mosást.

Utána törölközőket mostam, és nagyon hatásos volt, mert már jó illata volt...

2009. szept. 17. 01:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ecetet használok,Minden mosásnál,öblítő helyett.Az öblítő eltömíti a gépet,az ecet viszont vízkőoldó is.Annyi ecetet öntök bele,amennyi a tartályba fér.
2009. szept. 17. 06:54
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
nem teszi tönkre az ecet a ruhákat vagy a gépet? és hova kell önteni? az öblitös tartályba? jo ötletnek tünik, ikiprobáná,
2009. szept. 17. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én fertőtlenítés és vízkőoldás céljából hallottam az ecet használatát. Havonta 1x, 2 liter ecettel mosni, de 90 fokon.

Amúgy én nem tudnék öblítő nélkül mosni. Isteni a ruháim illata, amikor szárad, és még hetekkel később, mikor a szekrényből felveszem, akkor is jó illatúak. Ezt én sosem fogom mellőzni. Nagyon szeretem a tiszta és jó illatot.

2009. szept. 18. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam sem ecetet sem szódabikarbónát használni.Veszek egy csomag trisót és 90 fokon átmosom vele.Gyönyörűen tisztára mossa az egészet ,kipucolja az összes vízkövet.Ezt elég félévente egyszer megcsinálni.
2009. szept. 19. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!