Hogy kell billentyűzetet tisztán tartani?
Figyelt kérdés
Most kaptam új billentyűzetet és ezt nagyon szeretném tisztán tartani, de valami mindig rálöttyen vagy rászóródik. Hogy lehet egyszerűen takarítani?2009. szept. 14. 18:18
1/13 anonim válasza:
az enyémet én zuhanyoztatom
(halál komoly,csak hagyni kell kiszáradni:D olyankor 1 napig a régit használom)
2/13 anonim válasza:
Ne egyél és igyál felette. Enélkül is elpiszkolódik valamennyire. Takarítás címén először állitsd fejre, így kirázhatók az apróbb szemetek. Ezután jól kicsavart alkoholos vattával óvatosan törölgesd át a billentyűzetet. Semmiképpen ne folyjon bele a tisztitó alkohol.
3/13 anonim válasza:
Lehet kapni Domestos-os törlőkendőket, én azzal szoktam áttörölgetni, amikor már láthatóan mocskos.
4/13 anonim válasza:
én körömlakklemosóval, eddig még nem kopott le semmi. :)
5/13 anonim válasza:
Sürített levegőspray, hatásos
6/13 anonim válasza:
A laptopbillt én szintén körömlakklemosós vattával, az alászóródott morzsát pedig vagy kifújkálom, vagy sűrített levegő.
Rendes billentyűzetet mi is szétszedjük, megfürdetjük, kiszárítjuk, összerakjuk.
7/13 anonim válasza:
most miért vagyok lepontozva mert azt irtam hogy zuhany?
rendes kiszáritással nem lesz baja (persze ez nem laptopbillre értendő)
:P
8/13 anonim válasza:
aceton? hát drágáim az úgy oldja a műanyagot mint forró tea a cukrot.
vannak ilyen alkoholos tisztítókendők, vagy arclemosós vattával is lehet törölgetni. vagy ablakmosós zsepivel.
de a körömlakklemosót sztem hanyagoljuk.
9/13 anonim válasza:
És az apró dolgokat, kajamaradékot, ragacsos izét.. a billenytyűk alól hogy szeditek ki?Letusolni azért nem merem, szétszedni, meg még úgyse..:S
10/13 anonim válasza:
19:40es vagyok. Nyilván nem borítunk rá egy egész üveggel. Csak éppen letörlöm, h. rögtön el is párolog. Az alkohol (gyógyszertár, 70%, 1 dl) meg nekem drága, ahhoz képest, h. csak erre használnám. (Körömlakklemosó nem tömény aceton, hígítva van, plusz van benne alkohol is, meg még pár más anyag, bár %os arányt sajnos nem tudok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!