A ruhák hónaljrészében mosás után is benne marad az izzadtságszag. Hogy mossam, hogy kijöjjön?
A párom pamut pólói izzadtságszaguak maradtak mosás után.Mindent kipróbáltam már -ecetes áztatás,szappanos bedörzsölés,mosószeres áztatás,szódabikarbóna....Semmi nem hatott!
Ma reggel fél órára beáztattam pár póló hónaljrészét Neomagnolos vizbe(fél L víz-1 Neomagnol tabletta)plusz tettem bele 1 csepp teafaolajat,utánna bevágtam egy 40 fokos normál mosásba és eltünt a szag!!!Már megszáradtak a pólók és kellemes illatuk van!Színes pólók voltak,a színüket nem fakította ki.
Ez már egy nagyon régi topik, de hátha ezt elolvassa még valaki es hasznosnak találja.
Itt azt írták, hogy az ecet nem vált be, de ezzel nem értek egyet, mert nekem csodát csinált.
A büdös holmikat (mosás után is azok maradtak, hónajban paprikáscsirke szag) beletettem egy vödörbe, aminek van fedele.
Fél vödör vízbe öntöttem kb. fél liter 20%-os ecetet, tehát elég tömény lett.
Ebben áznak a ruhák pár napig, de lehet 1 nap is elég lenne.
Aztán kicsavarom es 40 fokon kimosom.
Teljesen eltűnt a szag, nekem ez az egy módszer vált be!
A törölközőkkel is megcsináltam ezt, mert valahol olvastam, hogy benne marad a vízkő. Puhábbak lettek sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!