Arra gondolok, hogy Dm vagy Rossmann, esetleg ABC-ből vagy 100 Forintosból? Ma dobtak be egy szórólapot egy százasból és ott most nagyon olcsó lenne. Szerintetek megéri onnan venni? megbízható?
kipróbálod, megtudod. Régebben mindig Arielt vettem, Persilt, aztán rájöttem, hogy azok sem veszik ki jobban a foltot, mint a lidlis, úgyhogy azt veszem mostanában. Régebben DM-ből vásároltam, ottani saját márkásat is kipróbáltam, azzal sem volt gondom.
2013. márc. 6. 11:52
2/12 anonim válasza:
Én a Tesco-ból szoktam Tomi kristályt venni. Közép árkategóriás, megfizethető. Anyum filléres mosóport használ, de a fehér ruhái tényleg mint a reklámba: szürkék. Valamint a zsírfoltokat se szedi ki pl. a konyharuhából.
Ha van gyereked, kifejezetten nem ajánlanám az olcsó mosószert, mert sosem lesznek tökéletesen tiszták a ruhácskái.
2013. márc. 6. 11:57
3/12 A kérdező kommentje:
Én is sokat kipróbáltam már, persze az olcsóbb kategóriából (Tomi, Bónux) de próbáltam már a Perwolt és a Dreftet is. DE akármennyire is reklámozzák semmit nem ér! Legalább is ennyi pénzért nem... Most Bonux-ot használok, de pont most fogyott el, és Tomit fogok venni mert most az akciós :)
2013. márc. 6. 11:59
4/12 anonim válasza:
A Tomi szerencsére sokszor van akcióba! ;)
De mostanában a Tescoban az Ariel is volt ugyanebben az árban szinte!
2013. márc. 6. 12:01
5/12 anonim válasza:
a fehér ruha akkor lesz szürke, ha színes ruhákhoz való mosószerrel mosod vagy nem megfelelő hőfokon, esetleg kevés a mosószer.
2013. márc. 6. 12:07
6/12 anonim válasza:
InterSparban szoktam venni Persilt. Kb 1-1,5 havonta szuperszombati akció szokott lenni, ilyenkor tényleg olcsó. Ilyenkor megveszek egy jó adagot.
2013. márc. 6. 12:08
7/12 ivilicious válasza:
én biopont használok,az olcsó,noname fajták semmit nem értek eddig
2013. márc. 6. 12:08
8/12 anonim válasza:
Ausztriából szoktunk hozatni folyékony Arielt. Az itthon kapható köszönőviszonyban sincs vele, az állaga is teljesen más.
2013. márc. 6. 12:11
9/12 anonim válasza:
Olcsóbb fajtát veszek,mindegy hol,tesco,100as bolt,ugyanaz van benne.
sosem szürkék a ruháink.
2013. márc. 6. 12:19
10/12 anonim válasza:
Mi mindig számolunk hogy jön ki kg. Rooszabb minőséget nem
veszünk meg azért,mert 100 tal olcsóbb,aztán még több is kell belőle .Van egy arany szabály is.Az olcsóbb mindig többe kerül .Mindig a gyártó és a forgalmazó akar jól járni .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!