Ha vendégek vannak nálatok, és használják a mosdót, utána ki szoktátok takarítani és fertőtleníteni vagy nem foglalkoztok ilyennel?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 22:26
11/16 anonim válasza:
attól függ, milyen vendég, ha kisgyerek, akkor óhatatlanul is mellémehet, főleg, ha fiú. Ha valaki egyszer elmegy nálunk, akkor még nem, de ha többen, akkor igen. Egyébként 2 fiam meg egy férjem van, szóval gyakran törlök vécét így is.
12/16 anonim válasza:
Engem most mindenki hülyének fog nézni, de én nagyon kényes vagyok a saját klotyónkra. Nem tudom ezt honnan tanultam, de a fürdőszoba az olyan intim hely, magánszféra.
Számomra az a legjobb vendég aki elvégzi otthon a dolgát, mielőtt vendégségbe megy és kibír pár órát pisilés-kakilás nélkül. Én sem megyek sehol WC-re.
Persze tudom én, hogy egyszerű szükséglet és mindenkire rájöhet, de a hajam az égnek áll ha hallom hogy valaki nagyokat fingik a mi retyónkon trónolva...
Ha egész napra érkezik vagy ittalvós akkor persze más a szitu, és takarítom mielőtt használnám meg amikor elmegy a vendég.
13/16 idontcareiloveit válasza:
Ha több napig nálunk vannak,akkor persze,mindent lefertőtlenítek tetőtől talpig,de csak ha pár óráról van szó a WC-t mindenképp!:)
14/16 anonim válasza:
Nem. ...és ha én megyek el valakinél wc-re, akkor sem fertőtlenítem előtte.
15/16 anonim válasza:
Szerintem nem kell fertőtleníteni.Én nem foglalkozom ezekkel.És nincsenek ilyen vendégeim
16/16 anonim válasza:
hat nem tudom ti h vagytok vele de nalunk ugy van h vagy a pottyantost hasznaljak vagy masnap kihivjuk a cilitbanges furgont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!