Milyen gyakran takarítjátok a kádat?
Figyelt kérdés
Minden fürdés után? Mindig valami tisztítószerrel, van amikor csak legöblíted?2009. szept. 8. 00:07
1/6 anonim válasza:
Mielőtt elmegyek fürdeni leöblítem, és akkor is, ha lefürödtem. Lehet szégyen, de én nem takarítom minden fürdés után. Tisztítószerrel mosás után szoktam (nekem a kádba ürít a mosógépem) vagy, ha a kutyáimat fürdetem. Így nálam hetente kb 2-3 alkalommal van kisikálva.
2/6 anonim válasza:
Fürdés előtt és után forró vizzel kiöblítem. Tisztítószerrel heti 2-3szor szoktam. Igaz most Gyed-en vagyok, úgyhogy jobban ráérek. Amikor még dolgoztam, akkor csak heti 1szer volt ilyenekre időm.
3/6 anonim válasza:
Zuhanyzóban fürdök de van kádunk is de nem tom nem én takarítom!
4/6 anonim válasza:
2 hetente ha zuhanyzunk. ha fürdünk ami ritkábban van akkor minden fürdés előtt. de fürdés után nem!
5/6 anonim válasza:
Most azért értékeltek le mert zuhanyozni szoktam, vagy azért, mert nem én takarítom a kádat????????
6/6 anonim válasza:
Egyedül élőként mivel én tusolok, ezért hetente 1x cif surolókrémmel. Ha beülős fürdőzés van, akkor előtte is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!