Akinek van, mi a véleménye a bonyhádi edényekről? Megéri megvenni?
Ezek a piros lábasok, edények amiket még látsz itt-ott, kizárólag ezek voltak hosszú éveken keresztül a Bonyhádi Edény-gyár termékei.
Még mindig megvan a kb. 40 évvel ezelőtt vett lábaskám, ütött-kopott, de még szoktam használni esetenként.
Persze, ha rákeresel, sokféle terméke van már a gyárnak, én szeretem, mert a lábas fala nem az a papírvékony, nem fog rögtön a rántás megégni, vagy a pörkölt, hasonló odakozmálni benne, de nem is túl vastag, hogy ne tudd kivárni, míg felforr benne a kaja.
Csak ajánlani tudom.
Igen, én meglepődve tapasztaltam most, hogy már ezek szerint jénai-tálakat is gyártanak, egész jól néznek ki.
Bízzunk benne, hogy a minőség maradt a régi, tőlük megszokott.
Jó vásárlást.
A síma, zománcos lábasaiban, fazekaiban nyugodtan megbízhatsz. Egyébként csak egy ember jelentkezett, hogy neki nem vált be, márpedig te is tudod, hogy minden jó szériában is előfordul egy-egy selejtes. Meglehet, hogy a válaszoló pont azt az egyet kapta ki a készletből.
Érdeklődj még másoknál is a bonyhádi termékekről, ne dönts egy-két válasz alapján.
A termékeik jók hagyományosan, de hiába van rájuk írva, hogy indukciós tűzhelyen is használhatók...ez igaz is, de arra mégsem alkalmasak. 2 edényem ment tönkre már rövid időn belül indukcióson használva. Az elsőről leégett a teflon réteg, a második, első használatkor égett agyon (Jumbo, nem teflonos) kb. 3kg hússal és egyebekkel (alacsony hőfokon használva), szóval kezeljétek fenntartással a felhasználhatóságot.
A kutyáink imádták a végeredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!