Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy kell kádat kitisztítani?

Hogy kell kádat kitisztítani?

Figyelt kérdés

Anya elutazik 2 napra és én gondoltam, hogy mire hazajön kitakarítom szinte az egész házat. Viszont a kádban vannak ilyen sárga foltok és nem tudom, hogy azokat mivel kell letisztítani? Tehát a kádon belül az alján ilyen sárgás foltok vannak. Azokat mivel lehet leszedni? Meg a tükrön vannak száradt vízcseppek, azt mivel?

17F

2009. szept. 6. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A tükrön vízkő van . Azt lemoshatod ecettel aztán sima ablak tisztítóval áttörlöd (legjobb az ujságpapir hozzá ). A kádban nem tudom mi lehet a sárga elszineződés , megpróbálnám valami súroló szerrel kisikálni ,gyökérkefével , legalábbis én úgy szoktam . Ügyes vagy , menni fog ! És gratulálok a hozzáállásodhoz !
2009. szept. 6. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó fej vagy! Anyukád nagyon fog örülni.

Kádhoz: valószínűleg valamilyen vízkőoldó le fogja vinni a sárga elszíneződéseket. Erre jó mondjuk a Cillit vízkőoldó, vagy valamelyik Cilli Bang, ami fürdőszobai tisztító.

Tükör: erre tényleg próbáld meg az ecetet, mert a vízkőoldó lehet, hogy károsítja a tükröt. De sima ablaktisztítóval is megpróbálhatod.

Sok sikert!

Majd írd meg, milyen volt a hatás :-)

2009. szept. 6. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyetlen módon sikerült kiszednem a sárga foltokat a fürdőkádból - Harpic wc tisztítóval. A fajtája mindegy, csak Harpic legyen, nem jó se a Domestos, se a Bref.....

Egyszerűen ráöntöd, szivaccsal kicsit végigdörgölöd és kész. Ahogy folyik le róla, eltűnik a sárga szín, hihetetlenül hatékony. Komolyan mondom, kb 15féle fürdőszobai és wc tisztítót kipróbáltam, sokszor 4-5 fajta egyszerre volt rajta, és dörzsölve sem jött le a kádról a sárgaság. A Harpic azonnal leszedi.

2009. szept. 7. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én az ezeréves sárgaságot ecettel szedtem ki a kádból. De ez csak akkor jó ha fehér a kád.

Sok sikert. Biztos örülni fog anyukád.

2009. szept. 9. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!