Mit csináljak, ha nem akar begyulladni a gáztűzhely? Van a problémára bevált módszeretek?
Figyelt kérdés
Hiába tartom benyomva a gombot elég hosszasan, takarékról lassan felengedve is azonnal kialszik. Most költöztem be az albérletbe, a főbérlőm szerint eddig nem volt gond vele. Lehet, hogy én vagyok béna, nem használtam még ilyen gáztűzhelyet. Főznöm viszont kellene, tegnap már mérgemben kitámasztottam a gombot egy fakanállal, de nem vagyok benne biztos, hogy ez így biztonságos, örülnék, ha találnék más megoldást.2009. szept. 4. 15:28
1/2 anonim válasza:
Hívj ki egy szerelőt,te nem tudsz vele mit kezdeni,és veszélyes is így használni.Bár ezt a főbérlőnek kellene megcsináltatnia.Hívd el,és kérd meg,hogy gyujtsa be ő,így látja,hogy rossz.
2/2 anonim válasza:
Az égő-rózsa mellett van egy pici fémtüske. Ez egy bimetalos hőkapcsoló vége. Ha eléggé felmelegszik és melegen marad akkor ez ENGEDI vagy NEM ENGEDI a gázt (biztonsági okok). Lehetséges hogy ez elromlott/megszakadt belül a tüske/,vagy nem éri eléggé a láng ezt a tüskét és nem tud felmelegedni rendesen. Ezt nézd meg először,ha koszos, pucold meg fémtisztára.
Ha nem javult meg.....szerelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!