Ez csak szerintem marha nagy igénytelenség és nem higiénikus?
Szerintem túlreagálod. A világon semmi bajod nem lesz ettől.
De ha már itt tartunk, akkor azt is vedd figyelembe, hogy amikor csak felemeled a fedőt, mindig száll por is a fazékba. Ugyanaz a por, amit a cipőd talpán hordasz be a házba. Az nem zavar?
Nálunk van egy kis törlőkendő amivel asztalt törlünk és kitörölgetjük vele a fazekakat, mosogatás után. Érdekesség az, h asztal törlés után ki van öblítve ez a rongy, de a földről és úgy van törölgetve vele, és én azt nem értem, h miért kell a padlót törölgetni vele, mikor alapból sár van, vannak állataink és ugye az a sár már nem föld, hanem színtiszta ürülék. Ebből kerül be a lakásba. Párom mondta a szüleinek, h még egy ilyet meglát és rász@rik az asztalra. Megértették, h ez nem higiénikus. Én sem örülnék ennek, ha az asztal porszívózva lenne egyáltalán, arra való a törlőkendő!
Szóval sztem, igazad van.
Mondjuk én sem tenném.
Az asztalról a konyharuhával szoktam a morzsát összetörölgetni és belehúzni a markomba. Másrészt mivel tálcára teszem a tányért, evőeszközt, kenyeret, szalvétát, az asztalon igen-igen kevés morzsa van.
De biztos, hogy porszívóval akár mini, akár normál, az asztalt nem "takarítanám"!
Szerintem igazad van!
Ennyi erővel cipővel is járhatnánk az asztalon vagy a járdáról is ehetnénk, ahol a kutyák piszkítanak. Ha az immunrendszered erős nem lesz bajod, de egyáltalán nem egészséges ez és ha betegséget nem okoz az csak a szerencse műve.
6: ott a pont! :)
Nekem olyan kézi porszívóm van, amiből ki lehet szedni a morzsaporszívós részt. A gyerek etetőszékét azzal szoktuk pucolni, a padlót a kézi porszívóval, az asztalt meg szivaccsal. Én két konyharuhát használok, egy az edénytörlésre van, egy másikkal meg a konyhapultot törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!