Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ki milyen öblítőt használ?...

Ki milyen öblítőt használ? Melyik vált be a legjobban?

Figyelt kérdés

Már végigpróbáltam az összes nagyobb márkát (Lenor, Coccolino, Quanto, Silan) mostam kevés ruhával, többel, különböző anyagokkal (farmer, pamut,stb) higítva és higítás nélkül is.

Soha nem érzem az öblítő illatát a ruhákon, max a teregetés erejéig (a többségnél már akkor sem)

Ki milyet használ, melyiknél volt az, amelyik száradás után is érezhetően valamennyire illatos, friss maradt?

2013. jan. 31. 16:16
 1/8 minecodus válasza:
Nálunk a Coccolino talán a legjobb.
2013. jan. 31. 16:53
 2/8 anonim válasza:
Fehér Lorin- és még olcsó is.
2013. jan. 31. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
fekete Lenort szeretem
2013. jan. 31. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Fehér Lorint használok. Olcsó, kellemes az illata, és nem utolsó sorban tartós is!
2013. jan. 31. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak ecetet használok.
2013. jan. 31. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Eddig a fehér Lenorra esküdtem, de most rátaláltam a fehér, aloe-s Silanra.
2013. febr. 1. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Eurosban vettem a lenort. Hígítva is nagyon tartós illata volt.

Viszont szerintem nem mindegy, hogy milyen mosószerrel párosítja az ember. Tomit használtam alapban, viszont egyszer egy jó akciókor vettem arielt. Amíg azzal mostam, sokkal jobb és még tartósabb illata volt az öblítőnek.

Mostmár nem használok öblítőt, bonux mosógéllel mosok. Legalább olyan jó és tartós illatuk van így is a ruháknak, mint az öblítővel volt.

2013. febr. 2. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csatlakozom az előttem szólóhoz,sokáig tomi gélt használtam Lenor öblítővel,majd kipróbáltam a Bonux mosógélt,nagyon friss,finom illata vah alig teszek hozzá öblítőt.De csakis fehér Lenort használok hozzá,szerintem így tökéletes.
2013. febr. 4. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!