Bakancsot szabad mosógépben mosni?
Figyelt kérdés
Ha mosnám is valami kímélő programon (van ilyen függöny mód a gépemen) lassú centrifugával, vagy semmilyennel. A cipőimet már régóta mosom így, csak nem tudom hogy a bőrnek lehet-e valami baja.2013. jan. 25. 18:25
3/12 anonim válasza:
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz igeeeeeeeeeeeeeeeeen...
4/12 anonim válasza:
Ne tedd. Sem a bakancsnak, sem a mosógépnek nem tesz jót.
5/12 anonim válasza:
Nyugodtan, én a hólapátot is mosógépben mosom.
6/12 anonim válasza:
Nem szabad, és nincs is értelme. A bőr bakancsról sima vizes ronggyal gyönyörűen le lehet szedni minden koszt. Száradás után kiboxolod és olyan mint újkorában.
7/12 A kérdező kommentje:
normális válaszokat légyszi! Amúgy a cipőimnek semmi baja tőle, se a mosógépnek
2013. jan. 25. 18:53
8/12 anonim válasza:
A cipőid feltehetőleg nem bőrcipők, hanem puha, rugalmas anyagból készült sportcipők, Azokat mi is betesszük a mosógépbe, de a bőrbakancsot semmiképpen.
9/12 anonim válasza:
Persze, én a gumicsizmát is abban mosom.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor maradok a kézzel mosásnál :(
2013. jan. 25. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!