A szövetkabátot ki lehet mosni automata mosógépben?
Figyelt kérdés
Valaki próbálta már?
Vagy mindenképp tisztítóba kell vinni.
2013. jan. 21. 10:33
1/6 anonim válasza:
Én a hosszú vastag szövetkabátomat tisztitóba hordom,automatába épphogy beleférne.
De a rövid véknyabbat simán kimosom 30fokon kimélő programmal,nincs baja,az könnyen megszárad.
Szerintem a vastagnak se lenne baja,de túl babrás,nincs hol száritanom se,tisztitóba nálunk 2ezer,évente egyszer kibirható.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !Egy vékonyabb félhosszú kabátról van szó.
2013. jan. 21. 12:49
3/6 Zsolt75 válasza:
Ne kockáztass szerintem, mert anyaga válogatja és lehet a gép összegyűrné a bélést stb stb.
4/6 anonim válasza:
Én kimostam a gyapjúkabátot is. Gyapjúprogramon. Tiszta lett és illatos. Semmi baja. Vállfán szárítsd.
5/6 anonim válasza:
Egyszer elvittem az egyik szövetkabátomat tisztítóba, ahol ugyan szépen kitakarították 3000 Ft-ért.
Sajnáltam, mert a kabát csak 1500 Ft -os volt.
Azóta 30 fokon, kímélő program és kevesebb fordulatszámon otthon mosom mosógépben, majd vállfára akasztom és megszárad.
Ha kényes az anyag, vidd inkább tisztítóba.
6/6 anonim válasza:
Nézd meg a címkéjén - ha van neki - hogy szabad-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!