Vizsgaidőszakom van és már ez a 2. hete, hogy nem takarítottam, szerintetek nagyon trehány vagyok? Ma megyek haza és vasárnapra tervezem a nagytakarítást! Lesz addig valami bajom a piszoktól?
Nekem a tanulás szellemi munka. Ebből pihenni fizikai munkával szoktam. Napi 2 alkalommal 5-5 kilométert futok, illetve napi 2 alkalommal 10-15 percet takarítok.
Persze van evés-ivás-haverkodás is egy-egy kicsit.
Nekem a takarítás kikapcsolódás a speciális relativitás tanulása közben. 22/F
Én is nehezen tudok lépést tartani magammal vizsgaidőszakban, tehát nem tartom gáznak. Őszintén szólva nálam ez már egy rituálé. Most pl másfél hét alatt volt két brutális vizsgám, nem volt időm, sem kedvem takarítgatni közben, pedig kezd már hányadék lenni minden. Értem azt amerre megyek tételek, összefirkált papírok, nyomtatott vackok, jegyzetek, itt egy ceruza, ott egy toll, stb. Ilyenkor sosem figyelek a rendre. Amikor vége egy húzósabb időszaknak, akkor viszont fél nap pihi és neki esek a takarításnak, gyorsan összedobom és meg is van. Így dupla elégedettség fog el, hogy emellett hogy sikerült a vizsgám, tiszta környezetbe is jövök haza már. :)
Ma reggel volt az utolsó vizsgám, a délutánt végig pihentem, holnap pedig takarítással kezdem a napot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!