Háziasszonyok! Ezeket lehet együtt mosni?
Akik jobban otthon vannak a mosásban azoktól kérdezem: azonos színű ágyneműt és otthon használt tréningruhát lehet együtt mosni? Ha igen hány fokon?
Köszi :)
nálam egyszer a színes ágyneműk közé bekerült egy ruha és tiszta szösz lett. Szóval szerintem emiatt ne rakd be.
Mondjuk én 40 fokon szoktam a nem túl szennyes dolgokat mosni. Így az ágyneműt is.
Nincs, legalábbis nem találtam. :S A ruhában már csak azért se, mert régebbi és ki lett vágva.
De akkor nem mosom őket együtt, nehogy gond legyen :D
Köszi a válaszokat!
Ágynemű szinétől függően 60 v. 40 fokon mosom
Nem teszek hozzá más ruhát,már írták előttem..szöszös stb.
ha egyik sem túl koszos, gyakran használt és mosott, akkor lehet egyben mosni, és elég a 40 fok.
Remélem az ágynemű egymással és a tréninggel is azonos színű...
Ha egyik sem rikító szín, akkor akár még a 60 fok is mehet mind a kettőre, bár az anyagtól is függ. De szerintem elég lesz a 40.
Azért nagyon ne tömd tele a mosógéped, akkor inkább egy gyorsmosást csinálj, ha túl sok van - mert nem is mossa ki rendesen, illetve nagyon összegyűri, ha túl sok van benne.
esetleg fordítsd ki őket, hogy a színt ne bántsa annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!