Valakinek bármilyen ötlete erre?
Kb. egy pár hónapja felújítottuk a lakást, új bútorok..stb. Úgy döntöttem, hogy a nagy szobában alszok, kipróbálom a kihúzható kanapét, ha már ilyen sokba került legalább kényelmes-e.. na igen, de azt elfelejtettem, hogy megjött délután, és tök természetesen lefeküdtem az ágyra. Éjszaka lekászálódtam az ágyról innivalóért, majd visszamásztam a takaró alá. Mire reggel felkeltem, három nagy foltban véres lett a lepedő.. imádkoztam hogy a fehér matrac ne legyen olyan.. hát nem jött be, mert tiszta vér volt. Vagy egy órán keresztül sikáltam az ágyat, hogy a szülők meg ne lássák, mert végem, ha megtudják, hogy összevéreztem azt a kihúzhatós kanapét, amit elakartak vitetni valamiért, mert ki kellene valamit cserélni benne.. arról nem is beszélve, hogy nagyon drága volt, és új. Végül majdnem sikerült kiszedni a foltokat, de tiszta rózsaszínes, sárgás így is a fehér matrac.. azért a szállítóknak, és anyáéknak mégsem mondhatom el, hogy mitől olyan.. mondjuk azért szerintem nyilvánvaló, ők sem hülyék.
Esetleg bármi amivel kilehet szedni? Nagyon sürgős lenne..
"de azt elfelejtettem, hogy megjött délután, és tök természetesen lefeküdtem az ágyra"
Ezt hogy lehet elfelejteni? Nem volt rajtad betét?
Amúgy tisztítóba kéne elvinned a matracot, ott ki tudják szedni.
Anyádék csak nem kupálnak el ezért. Igen, tudom, hogy kellemetlen de előfordul. Barátnőm is hasonlóan így járt.
Pár hete vehettük az új kanapét. Egyik délután nézte rajta a TV-t, majd elbóbiskolt. Mire felébredt eléggé összekente. Felhívott, majd elmesélte mi történt. Annyit mondtam rá, majd a tisztítóban kiszedik. Mi sem vagyunk milliomosok, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!