Hasznalt mar vki mosodiot?
Én használtam kb egy évig, utána vettem mosószódát is, mert az olcsóbban jött ki. Mind a kettő ugyanúgy kimosott, mint a mosópor és nem voltak allergiás kiütéseim a ruháktól.
Mosódiónál ha 50-60 fokon mosok, akkor csak egy kis tasakban pár darabot be kell tenni a ruhák közé, ha alacsonyabb fokon mostam, akkor előtte be kellett áztatni a diódarabokat, úgy a tasakba és az áztatóvízet is beleöntöttem a dobba.
Most azért nem használom ezeket, mert a munkahelyem ad egy csomó mosóport ingyen és már hegyekben áll itthon. Ha nem adnak majd, akkor viszont mosószódát veszek legközelebb. Azt egyszerűbb használni és olcsó is.
A mosódióval mosott ruha, pont olyan volt mintha szennyes lenne. Semmi. A DM-ben vettem pedig a diót.
Mosószódát is kipróbáltam, de egy csöppet nem lette sem fehér, sem tiszta a ruha tőle.
Valószínű nálunk magas a víz vastartalma és kemény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!