Minden régi házzal ez van?
Mért van az ,hogy mire megjavítok valamit tutira más meg elromlik? Vagy ez csak nállam van így??
Úgy érzem utól se érem magam.
-Ha megcsinálom a tetőt akkor lesz egy csőtörés ha megcsinálom a csőtörést lejön a vakolat ha megcsinlom a vakolatot szétmegy a lépcső és így tovább.
erre mondják, hogy egy házon mindig van mit csinálni.
Ez sajna nálunk is így van, ha esetleg épp nem lenne valamit csinálni, akkor kitalálunk valamit,amitől szebb lehet.
Sajnos igen! Ezért mondják néhányan, hogy építeni sem jön ki többe, mint egy régi foltozgatni állandóan.
Mondanak valamit!
"Csak itt nem csőtörések meg málló vakolatok, hanem a "szakemberek" után hagyott kotványságok a barkácsolgatás alapjai."
Értem mire célzol! Én azt akartam ebből kihozni, hogy ha olyan az a ház, hogy állandóan valamit alakítani kell rajta, így toldozni amúgy akkor árban kb. annyit rá lehet költeni mint egy újra, aztán akkor is rom marad. Sajnos tudom miről van szó! Az építést azért választják kevesen mert nincs miből a többségnek, mint ahogy nálunk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!