A vasalástól sárga foltok keletkeznek a fehér ruhákon, ezt mi okozhatja? Mivel tüntessem el a foltokat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy a vasaló okozza, de más lehetséges okot nem találtam, ugyanis például azon a pulóveren is, amit a kislányomnak vettem, kézi mosást követően, a vasaláskor láttam meg, hogy helyenként sárga foltok jelennek meg a ruhán. Azt mondják lehet, hogy vízköves a vasaló de én ezer éve nem öntöttem már bele vizet. Mit tegyek a foltok ellen, illetve a vasalót hogyan javítsam meg? Sima vízkőtelenítéssel?2012. dec. 25. 23:09
1/4 anonim válasza:
inkább az öblítőtől van az, túl sokat használsz
2/4 A kérdező kommentje:
De akkor eddig miért nem sárgultak be a ruhák? Na meg ugye ahogyan mondtam a kislányomnak most vettem egy kis pulóvert, egyszer mostam ki, akkor is kézzel és mégis vasalás után sárga foltokat találtam a pulcsin. mit csináljak a ruhákkal?:(
2012. dec. 26. 13:04
3/4 anonim válasza:
a vasaló melege valószínűleg nem tett jót az öblítőfoltnak
mosd ki őket gépben és öblítő helyett 20%-os ecetet tegyél
4/4 anonim válasza:
Ha gőzölős vasalód van, akkor a lerakódott vízkő is okozhatja. Vízkőmentesíteni kell, és csak desztillált vizet tölteni bele.
Ez lehet egy ok, amiért sárga foltok jelennek meg a ruhákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!