Mit kell egy bejárónőnek csinálnia?
Figyelt kérdés
Pl.: Nagytakarításnál? Tök személyes dolgokat kell leportalanítani és hasonlók? Ki kell pakolni a szekrényeket vagy netán el is kell húzni azt? És ehhez kell valami végzettség vagy csak mehet így ahogy van, h magánember szerződéssel felvesz? Hogy megy ez?2012. dec. 21. 10:33
11/13 A kérdező kommentje:
Van párom, ha rólam van szó eléggé dühös tud lenni, megvédett már párszor. Én nem akarok amúgy sem így hozzáállni, h ilyen meg olyan lesz a háziúr. Ha meg azt akar amit én nem, azt könnyen ellene tudom fordítani nem kell engem félteni. Csináltam már ilyet, az ürge nem mert velem szembeszállni, igaz teljesen más helyzetben és munkakörben, de én győztem, munkám is megmaradt.
2012. dec. 31. 15:13
12/13 anonim válasza:
Suerintem puccba kell vágnia a kérót úgy hogy ne legyen kifogásod.
13/13 anonim válasza:
"Van párom, ha rólam van szó eléggé dühös tud lenni, megvédett már párszor. Én nem akarok amúgy sem így hozzáállni, h ilyen meg olyan lesz a háziúr. Ha meg azt akar amit én nem, azt könnyen ellene tudom fordítani nem kell engem félteni. Csináltam már ilyet, az ürge nem mert velem szembeszállni, igaz teljesen más helyzetben és munkakörben, de én győztem, munkám is megmaradt."
Azért ugye nem gondolod, hogy a porszem kis csávód meg tudná védeni a cseléd csaját és még a cseléd munkája is megmaradna, ha a gazdáékat zavarja valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!