A Tefal teflonos wokban sikerult leegetnem a bacont. Nem tudtam a mosogatoszivacs dorzsi felevel sem eltavolitani. Dobjam ki?
Figyelt kérdés
2008. máj. 28. 15:55
1/5 anonim válasza:
Azt mondják, hogy ha a teflon meg van sértve, akkor el kell dobni, mert állítólag mérgező. Bár nekem is van olyan teflonom ami kicsit meg van sértve, azért azt nem dobom ki még.
2/5 anonim válasza:
Szia.Ki ne dobd!Vegyél st.Moritz hideg zsíroldót,fújd be vele, hagyd 1-2 órát állni, és szépen lejön szivaccsal.Én is így jártam .
3/5 anonim válasza:
Igen- igen, nekem is a hideg zsíroldó vált be,de van tesco-s is kicsivel olcsóbb kiszerelésben:-))
4/5 anonim válasza:
A teflon alatt vékony azbesztréteg van. Ez rákkeltő, mely karcolás esetén szabaddá válik. Vállalod ??
5/5 anonim válasza:
az ózonlyuk rákkeltő
a tartósítószerek rákkeltől
a só rákkeltő
a cukor rakkeltő
az édesség rákkeltő
a savanyúság rákkeltő
a levegő rákkeltő
az össze zöldségen jelenlévő vegyszerek rákkeltők
a SZEX!!! rákkeltő
a cigi rákkeltő
az alkohol rákkeltő
a ... és folytathatnám... utsó: vállalod?!?
Bocsánat, nem tudtam kihagyni.
Remélem nem dobtad ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!