Mosogatógéppel kapcsolatban kérek segítséget!?
Ausztriában vagyok, ahol a főnököm lakását is takarítanom kell, és megmutatta a mosogatógép használatát.. Elmagyarázta, hogy hova kell betenni a kapszulát és hová kell beleönteni a pohártisztítót(?) vagy a csillogásért felelő szert, nem tudom. Keveset értek németül.
Na és ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy mi az a lötty? Minek az? Mert bekapcsoltba előttem a gépet, és ő akkor nem öntött bele. Most vagy azért mert éppen nem volt a lakásban, vagy csak néha kell? De mikor?
Legalább 3× is elmondta, de még mindig nem értem :(
Otthon csak ritkán használtam a gépet, mert édesanyám is ritkán kapcsolta be, de amikor használtuk, akkor csak kapszulát raktunk bele.
Tudtok nekem ebben segíteni?
Köszönöm.
Glanz clear,Glasreiniger,glass cleaner (valamelyik csak stimmel) nevű folyadékot keress, elvileg azaz:) De hogy mi értelme, azt nem tudom, sosem használtam...
Nem tudom van e a gépben helye az öblítő folyadéknak, vagy hogy van e a pohármosó cuccnak. De nyugodtan teheted a mosogatótabletta mellé szerintem, mert kézi mosogatáshoz is úgy írja. Öblítés után nem szabad törölgetni semmit, cseppmentesen szárad.
akkor minden mosáshoz rakjak bele?
Amúgy köszi :))
Miénknek a gép ajtajában van egy tartály. Ha kiürült akkor jelzi. Megtöltöd és jó sokáig elég.
Gépbe 3 dolog kell. Só: ezt általában alul van, bent a mosó térben van egy tartály.
Mosó szer: tabletta vagy por
és az öblítő:folyadék, ajtóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!