Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosogatógépekről bővebben!?

Mosogatógépekről bővebben!?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani mosogatógépeket ? Kb. mennyi vízzel mosogat el és mennyi áramot fogyaszt ? Mennyi mosatlan fér bele ? Mire figyeljek vásárlás előtt ?

2012. nov. 19. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

CSAK 12 személyest vegyél, kisebbet semmi esetre sem, mert nagyon megbánod utólag! A leírás alapján 25 liter vízzel mosogat a mienk kb. Brutál tele lehet pakolni, ezt is meg kell tanulni, hogy hogyan.

Áramfogyasztás: teljesítménytől függ (jééé :-).

Nekünk Zanussi van, beépíthető, egy elég régi modell, imádom, nagyon jó kis gép, egy csomó időt megspórolunk vele. Állítólag a Bosch-ok vagyok jók.

2012. nov. 19. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Kisebbet miért bánna meg?
2012. nov. 19. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi 3 napja vettünk...

Eredetileg ilyet akartam:

[link]

de ezt vettük:

[link]

Már ez a pár nap alatt kiderült,hogy hiba lett volna nekünk a kisebbet megvenni.

2012. nov. 19. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk 40 cm széles 9 személyes Indesit van, 4-5 személyre szerintem bőven elég, de ha vendégek vannak, én akkor is mindent be tudok tuszkolni a tepsi és legnagyobb levesesfazék kivételével. Van rajta 40 perces program és az is nagyon szépen elmosogat 1/2 tablettával. És van, amikor nem telik meg így sem egy nap alatt, szóval nekem semmiképpen nem kéne nagyobb, nagyon szeretem ezt. Általában csak a 40 perces és az 55 perces programot használom.
2012. nov. 19. 20:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Máris okosabb lettem hát ha venni fogok nem a legkisebbet. De úgy fest mindenképp takarékosabb mint a kézi verzió :)
2012. nov. 19. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért venné meg, mert a kisebbikben már nem fér bele a főzéshez használt fazék. Mi 4-en vagyunk, ebből 2 kisgyerek. A 12 személyesünkbe pont belefér a főzéshez használt edények, lábosok, tespi, az ebédhez hasznbált evőeszközök, tányérok. Nem kell semmit kézzel mosogatni.
2012. nov. 19. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Fölösleges a minél több programost megvenni,úgy is csak 2~3-t fogsz használni.

Inkább olyat válassz,aminek az ajtaján belül "az a kis négyszögletes pöcök"-a zár az nem műanyag,hanem fémből van.

2012. nov. 20. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Azzal vitatkoznék, h nem érdemes kisebbet. 10 személyesünk van, és belefér a nagy fazék is. Ügyesen kell bepakolni, és minden helyet kihasználni. ;)
2012. dec. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!