Varrógéppel az ujjamba varrni - hogyan lehet kivédeni? Milyen gyakran fordul elō ilyesmi a hobby varrónōknél?
Figyelt kérdés
Még sosem használtam varrógépet, most készülök venni egy kis, kezdōknek való gépet. Több fórumon olvastam, hogy egyesek belevarrtak az ujjukba. Ezt hogyan lehet kivédeni, ha a gépen nincs speciális ujjvédō? Elég béna vagyok, mindig elvágom a kezem, megégetem magam stb., ezért már elōre félek, mi lesz a géppel.2012. nov. 14. 16:46
11/14 anonim válasza:
Kedves 10-es!
Tetszik az optimizmusod, jó lenne benne hinni!
12/14 anonim válasza:
6-os 7-es vagyok! Már én is le lettem pontozva:)
A 10-es hozzászólás nekem is tetszik, elő is veszem a gépet, kedvet kaptam hozzá. Kislányom bölcsiben, én 2 hét múlva állok munkába, van egy pár ruha amin alakítanom kell: nadrág felhajtás, stb.
13/14 anonim válasza:
Jó szöveg: "Pontoznak = dolgoznak a hozzá nem értők!" :)))
14/14 anonim válasza:
Szia kedves kérdező, bocsánat, hogy offolok, de én is most szeretnék venni egy varrógépet!
Esetleg ha nem gond, akkor megírnád, hogy te milyet szeretnél majd? Mert én eléggé tanácstalan vagyok:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!