SOS valaki segítsen nekem singer varrógéppel kapcsolatban? Nem tudom, hogy mikori. (lent)
Singer 66 osztályó varrógép. Az elején a kis fémre az van írva, hogy: C2484856
találtam valami hajón is egy számot: 326
Ha kiszedem a helyéről és megfordítom a varrógépet ott is található egy szám: 32658 1
Nem sokkal mellette egy kis rúdon is van egy szám nagyon apró : 32531SIMAIICO lehetséges, hogy a 2db II egy H betű volt valamikor. :)
ezen az oldalon keresgéltem, de akárhogy is néztem nem találtam semmi. Mennyibe kerülhet?
Szia!
Ajánlom neked a Nagyházi Galériát!
Náluk elég sokféle termék szokott megfordulni. Becsüsük is van, és azért vélelmezem, hogy Ők megtudják neked mondani, hogy mikor és mennyit ér.
Persze, ez függ az állapotától!
A galéria elérhetőségei:
Cím: 1055 Budapest Balaton u. 8.
Tel: (00 36 1) 475-6000, 475-2090
Fax: (00 36 1) 475-6005
E-mail: nag@nagyhazi.hu
Ha tudsz, személyesen is belehet hozzájuk menni, ha nem, akkor a varrógépet több oldalról fotózd le, lehetőleg minimum 1024 x 768-as képméretbe, és küld el nekik e-mailbe a képeket. A lényeg, hogy jó legyen a kép minősége, ha nem személyesen mész be!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!