Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel, vagy hogyan lehet...

Mivel, vagy hogyan lehet kimosni az edzőcipőt hogy szép fehér legyen? Próbáltam már sok mindent de mindig olyan szűre marad a gyöngyvászon része, vagy besárgul PL. Ha hipózom.

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
A gyöngyvászon pont azért lesz sárgás-szürkés, mert lekopik róla a fehér festék. Kíméletesebben kellett volna mosni.
2009. aug. 13. 10:58
 2/4 ltimea ***** válasza:
hol száritod? ha napon, akkor lehet hogy attól csunyul el. lehet kint száritani, csak ne érje tűző nap, igaz később szárad , de szép fehér marad.
2009. aug. 14. 07:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi ezt értem, de mivel mossam? Mosópor? Esetleg gépbe, vagy sikáljam? Egyébként az első válaszolónak, még ezt a cipőt nem mostam még most készülök, az előzőkkel jártam így azért kértem tanácsot nem kommentárt. Tehát még egyszer a kérdésem. MIVEL ÉS HOGYAN mossam ki a gyöngyvászont hogy szép fehér maradjon?
2009. aug. 14. 12:27
 4/4 anonim válasza:

Én mindig mosógépbe mosom,aztán kiviszem az udvarra, kicsipeszelem a kötélre és megszárad. hófehér.

egyébként én is nagyon féltettem az adidas cipőm amikor gépbe raktam..de semmi baja nem lett.nem vállt fel,nem sárgult be..semmi ilyet nem tapasztaltam,szép fehér és tiszta jó illatú lett :D a teremcipőm is így mosom.

2009. dec. 28. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!