Melyik varrógépet vennéd meg használtan, ha egy árban lennének?
Singer 5102-s, Privileg Super Nutzstich, vagy pedig Panoramic?
(Neten teszveszen nézegetem)
Régi a dátum, de a probléma ma is aktuális! Vettem egy neckermann gépet,azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a téli unatkozás helyett használom egy évig és ha beválik kiküldöm Angliába a menyemnek. A nejem azt mondta, "mit akarsz ez nem is forog!", Ami nem forog, nem kopik! Vittem a varrásmintát, nem hallottam, hogy varrsz! Forog és hurkol, hangja nincs!!!!
Az asszony vett egy veritast, zörgött, csattogott, ezt egy hónap alatt tettem rendbe -megy- Aztán jött a menyem, itt van amit én vettem, el volt ájulva, micsoda különbség! Aztán vettem pótalkatrészt olcsón!(2000ft)
Mivel esztétikailag randa volt, mint gép gyönyörűen működött, már csak egy hibája volt, a tűfej el volt repedve, vettem egy 3000ft-os gépet, mert a tűfej 3200ft lett volna! Csak azért írtam le, az alkatrész baromi drága, pl. egy Naumann ékszíj 2800ft!!!
Ha figyelembe veszem, hogy a Neckermann 20oooft ért elmegy, valaki jól jár vele, míg nekem marad egy Naumann és alkatrészek!!!! Persze nem tudom minek, egy unalmas napon előveszem valamelyiket, varrok vele, olajozom, amit a szőnyegpadlós szobában az asszony nem díjaz!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!