Elöl vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Figyelt kérdés
Mi az előnye és a hátránya? Melyik márkát preferáljátok?2012. nov. 4. 18:48
11/12 anonim válasza:
életem első saját mosógépe felültöltős volt (mert otthon is az volt a szülői házban, és azt hittem az a jó;) de nagyon utáltam, mert nem lehetett rápakolni, folyton le kellett rámolni a tetejét a mosáshoz, nem szerettem, pláne mert el is ugrált a helyéről centrizéskor.... aztán vettem felültöltőset, és azóta se gondolkodtam soha másban, nekem kényelmesebb sokkal, az a kis hajolás, ami a ruha kiszedésekor kényelmetlen lehet, nekem nem az, simán megéri, mert sokkal praktikusabb, szerintem /mondjuk, a mostani gépek már nem mozdulnak el a helyükről, van bennük súlyautomatika, de a tetejüket akkor is le kell pakolgatni, ha mosni akar az ember.../
12/12 anonim válasza:
bocsánat, elírtam: "előltöltőset" vettem később - azt is akartam írni, csak elbénáztam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!