Érdemes egy külön pelenkázólapot venni a (felültöltős) mosógépre, hogy azon törölgessük meg fürdés után a kicsit?
Én vettem pluszban egy pelenkázó szivacsot, mert olcsó volt. Mi is a felültöltős mosógép tetején használtuk először, amikor még keresztben elfért rajta a babó, és nem ficergett. Kb. 1-2 hónapos koráig, mert utána keresztben már lelógott róla. (nálunk a fal mellett hosszában van a mosógép, panel fürdő) Így utána párom megcserélte: a füdőkádat tesszük a mosógépre, és a kádon lévő rácsra (amire elvileg a fürdőkádat szokták) a pelenkázószivacsot, rá a törölközőt. Ő fürdeti, és ő ott szereti, Én nem tudom a mosogépen fürdetni (ha esetleg nincs itthon a párom, ez kb. eddig. 2-szer fordult elő) mert nekem magas a mosogép. Ebben a melegben meg szeretem is inkább bent törölgetni.
szóval ha látsz olcsón, szerintem vegyél. Mi még azért is vettük, hogy tudjuk vinni, ha megyünk valahova, de még nem vittük sosem, csak fürdésnél használtuk.
Nekem a fürdés a fürdőszobában zajlik az első perctől. A pelenkázó lap (merev hátú) a felültöltős gépen van, azon rendezem a lányom még most is (12 hónapos).
Oda kell figyelni, le ne forduljon, de egyébként elég a hely.
Kivinni akkor nem szerencsés, ha fűtés van a fürdőben. Gondold el, hogy vizesen, törölközőben egy melegebb szobából átmész a hűvösebbe. Neki is rosszul eshet. Én ott csinálnék a fürdőben mindent. A pelenka a mosdó alatti szekrényben van, az ápoló szerek meg a mosógép felett sarokpolcon (gyerekbiztosra rögzítve).
Ja, éjszaka nyisd fel a mosógépet, mert úgy jársz mint én, befülled és penészedik, alig bírtam rendbetenni.
hát ezen én is dillemáztam. ugyanis a szoba és a fürdő a lakás két ellentétes végén van, végigcsöpögtetnénk a vizet meg a baba is fázna csuromvizesen. a mosógép a mosókonyhában... én egyedül nem tudtam azt kivitelezni, hogy a gyereket tartsam a kádban, majd vegyem ki, de ne fogjam magamhoz mert ugye vizes, viszont tegyem bele a kifogóba. lehet, hogy én vagyok béna, de nekem ehhez a 2 kezem kevés, apa pedig általában nincs még itthon fürdetésre, szóval kettecskén vagyunk.
mi használtan vettünk bababizományiban egy falra szerelhető, lehajtható pelenkázót, ikeából származik, de nem tudom, jó régi lehet. 2.000 ft volt, de nekem nagyon megérte, mert csak lehajtom, megtörölgetem, aztán megyünk a szobába öltözni. majd felhajtom és nem foglalja a helyet sem az amúgy is aprócska fürdőben.
ha meg tudod oldani a bugyolálást, így nyáron biztos nem fog megfázni, ha egyébként sincs melegebb a fürdőben, mint a szobában. de télre szerintem jobb, ha ott öltözteted fel. nem nagy összeg, én vennék a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!