Miért nem szűnik meg a szag a wc-ben?
Figyelt kérdés
Már mindent csináltam vele, ledomestos-oztam (értsd: wc-t pucoltam), vettem ilyen 2 az egyben wctisztítót (amit felakasztunk az oldalára), és minden este letörlöm az ülőke alját, meg a peremét illatos fertőtlenítő kendővel, de mégis olyan "pár napos pisi" szag van! Már el sem tudom képzelni, hol nem takarítottam le. Egyébkét olyan a wc, hogy lehúzáskor olyan erővel jön a víz, hogy sokszor felverődik az oldalára, de ezért törlöm le minden este. és mégis :( Szeretnék illatos WC-t, ahová örömmel megy be az ember :D értitek.. ne ez a "fúj, wc" érzés legyen. persze wc spray-t használunk.2012. nov. 4. 16:42
1/5 anonim válasza:
Én mindig örömmel megyek a WC-re, főleg ha már nagyon kell.
2/5 anonim válasza:
A wc körül sem ártana feltakarítani, mert oda is folyhatott olyas valami aminek nem kellett volna, hátul, elől mindenhol töröld le meg ha külön helyiség van a wc-nek akkor szerintem teljesen domestosozd le csempéket, járólapot mindent.
3/5 anonim válasza:
ha fa az ülőke, az idővel magába tudja szívni az anyagokat.
4/5 anonim válasza:
Létezik a wc-ben valami bűzelzáró, lehet hogy az romlott el.
5/5 anonim válasza:
Belelóg rendesen az illatosító?
Mi is szenvedtünk, azért rájöttünk, hogy nem ér bele az a belelógatós akármi, így nem is illatosít...
Most vettem a "Kacsás" márkából ilyen wc-gélt, amit felnyomsz a a wc-csésze falára, a zöldnek nagyon jó és erős illata van. Egy hete van fent az első adag és még elég vastag, szóval tartós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!