Patchwork párnának milyen anyag lehet az alapja?
Figyelt kérdés
Úgy értem, milyen anyagot vásároljak, amire a legideálisabban felvarrhatom a foltokat?2012. okt. 31. 17:25
11/13 A kérdező kommentje:
Milyen legyen? Van ágynemű-anyagom, gyerekek ruháiból maradék plüss, farmer, ilyenekre gondoltam. Van maradék szaténom, és muszlinom is, de ezek szerintem nem jók. Vagy mégis? Talán ha vasalok rájuk merevítő közbélést. Tudom, hogy az alapokat több órában tanítják, de én csak otthonra a gyerekeknek készíteném, ezért nem fogok órákra járni, inkább itt, a neten kutakodok.
2012. okt. 31. 20:20
12/13 anonim válasza:
A plüss az nem jó, abból varrj nekik valami játékot. Az nagyon nyúlik. A farmer jó hozzá. Nézd meg mennyire tudod az anyagot nyújtani, ha elég jól akkor sokkal nehezebb varrni.
13/13 anonim válasza:
Különben méterboltban ha megmondod, hogy foltvarráshoz kell simán adnak 20-30 centit is, ami 200-300Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!