Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Patchwork párnának milyen...

Patchwork párnának milyen anyag lehet az alapja?

Figyelt kérdés
Úgy értem, milyen anyagot vásároljak, amire a legideálisabban felvarrhatom a foltokat?
2012. okt. 31. 17:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ezek a párnák anyagdarabokból vannak összevarrva. Nem kell nekik semmilyen alap.

Ha rátétes munkára gondolsz, akkor az alap bármilyen anyag lehet. Csak a rátét legyen vékonyabb az alapnál.

2012. okt. 31. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Olyan anyag legyen ami nem nyúlik, pl pamut.
2012. okt. 31. 17:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor én rosszul tudtam, azt hittem, az is foltvarrás, de ezek szerint amit én akarok az valamiféle aplikáció. Illetve tudná valaki a hivatalos nevét?
2012. okt. 31. 18:02
 4/13 anonim válasza:
Igen, amikor az alapra mintákat varrsz, az applikáció, én is így ismerem a nevét. A foltvarrásnál is és az applikációnál is, ha kezdő vagy, olyan anyagot válassz, ami nem csúszik (pl. selyem) és nem nyúlik.
2012. okt. 31. 18:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor kezdem a legolcsóbb anyaggal, a napszövettel. Az szerinted jó lesz?
2012. okt. 31. 18:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél rá varrni?

Itt egy leírás hozzá:

[link]

2012. okt. 31. 18:20
 7/13 A kérdező kommentje:

Ez egy számomra igen hasznos oldal, mert az alapvető tudnivalókat is bemutatja, köszönöm.

Van egy külföldről kapott gyerek-kifestőm, abból gondoltam "ellopni" a figurákat, elég egyszerűek, első próbálkozásnak épp jók. Remélem a gyerekeim is szeretni fogják alkotásaimat.

Mégegyszer kösz a linket.

2012. okt. 31. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen oldal van, én nagyon szeretem ezeket olvasgatni. Biztos tetszeni fog nekik.

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 31. 18:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Rendben, mindet megnézem.
2012. okt. 31. 18:41
 10/13 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, alapvető kérdés:

pontosan milyen összetételű anyagból vannak szabva a foltok?

2012. okt. 31. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!