Mi kell egy mosogatógéphez?
Figyelt kérdés
Most vettük és nem vagyok még jártas a témában. Vettünk hozzá Somat tablettákat. Kell e még hozzá valami? Köszi! :)2012. okt. 18. 21:47
11/13 anonim válasza:
Somathoz csatlakozom, sajnos még a gél sem az igazi.
Amúgy pedig én multifunkciós finish-t használok, de mellé veszek mindig sót, öblítőt is. 1 kg semmiylenmárkás só (mondjuk 800Ft) több mint egy évig jó, 1 flakon öblítő (mondjuk az is 800) az már másfél éve megvan.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat!Akkor én is beszerzek mindent,ami kell, igazán nem nagy pénz, pláne, hogy nem havonta kell megvenni. És ezeket a noname tabikat hol veszitek?Köszi.
2012. nov. 1. 21:53
13/13 anonim válasza:
Lidl-ben, Aldi-ban, DM-ben vannak sajátmárkás tabletták. Már régóta az Aldi "Alio Classic" tablettáját veszem, gyönyörűen mosogat. 70 db 1200 Ft körül van. Illatosításra a következőt találtam ki: nálunk sok citrom fogy. A kinyomott félcitromot beleteszem az evőeszközök közé, 3-4 naponta cserélem. Szuper illat lesz és az edények is cseppmentesen száradnak, a rozsdamentesek pedig csiloogóbbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!