Segitenetek? Mi kell a mosogatogephez?
Vattunk mosogatogepet es most fogunk atkoltozni az uj hazunkba,de az a baj,h itthol nincs.ugyhogy halvany lila gozom sincs h kell hasznalni.marmint h hova kell teketgetni azt tudom csak h mi kell bele?olvastam azta sot.az egy es ugyan az a mosogato tabival?es az oblito?elmagyaraznatok nekem.es hol szerzitek be?nektek melyik valt be?akar kepet is szivesen fogadok.
Elore is koszonom!
Só mindenképp kell bele, akármivel is használod, ezt bizonyos időközönként az aljában lévő, erre kijelölt helyre kell beleönteni. Nézd meg a használati utasítását.
Vagy mosogatótablettát használsz csak (akkor nem kell se öblítő, se mosószer), ezt beleteszed abba a kis rekeszbe, ami fölött van egy elhúzható kis fedél, azt rácsukod, és már kapcsolhatod is be a gépet.
Vagy használhatsz mosogatószert és öblítőt együtt (akkor nem kell tabletta), de ezek arányát úgy kell megválasztani, hogy lehetőleg ne legyenek foltosak az edények, érdemes vele variálni.
Én mosogatótablettát használok, nekem a Somat bejött, szépek lesznek az edényeim. Mikor elkezd úgy mosogatni a gép, hogy lesznek az edényeken fehér foltok, akkor sót kell utána tölteni a gépbe, és szép lesz megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!