Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért büdös néhány ruhám...

Miért büdös néhány ruhám mosás után?

Figyelt kérdés

Nem mindegyik csak néhány, és azok sem mindig. Visszadobom a legközelebbi mosásba és legközelebb már jó. Vagy nem, van amikor többször vissza kell raknom. Más embereken is érzem néha de én nem tudom elviselni ezt a szagot mert rosszul leszek tőle. Ilyen dohos szerű vagy nem tudom.

Leginkább a pulcsikra jellemző. Pamut-kötött egyaránt de a kötöttel szenvedek legtöbbet. De van amikor meg semmi bajuk van amikor meg alig érezni és van amikor meg már teregetésnél elkap az ideg hogy még alig emeltem fel de már érzem a szagát.

Mi lehet a probléma?

2012. okt. 17. 14:38
 1/5 anonim válasza:
Vagy a mosógép szar vagy a mosószer.
2012. okt. 17. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt nemrég néhány ruhaneműm, amivel mindig volt ilyen probléma! Az anyagösszetételével lehet a gond szerintem, ezek nálam mind olcsóbb ruhadarabok voltak. Ariellel mosva nem vagy csak kevésbé jött ki, olcsóbb mosóporral büdös lett. Sokáig szenvedtem velük, végül kidobtam őket. Kínaiban igyekszem nem vásárolni azóta:-(
2012. okt. 17. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy mennyi idő múlva veszed ki a gépből mosás után. Ha ezzel összefüggésben van, akkor próbáld minél előbb kiszedni. Ha mindig pl napi első mosásnál lesz olyan szagú, akkor lehet hogy maga a gép dohosodik be éjjel. Jobb nyitva hagyni az ajtaját hogy szellőzni tudjon.
2012. okt. 17. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Én az általad leírtakat két alkalommal szoktam tapasztalni. Egyrészt ha nem szedem ki azonnal a mosóprogram leállta után a gépből a ruhát, a pamutok másnapra már nem friss illatúak.

És, ha nedves párás időben nem szárad meg hamar a kiteregetett ruha, akkor nem lesz jó illata. Ez is főleg az alacsony műszál tartalmú ruhákkal szokott előfordulni.

2012. okt. 18. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Jól látta a hozzászóló aki azt írta kínaiban nem vásárol. Én sem!! Büdös.

nem az anyagösszetétel az oka. A kínai termékek 99%-a teljes egészében műszál, csak különböző finomságúak.

A bűz az a méreganyag amivel a hajón lévő árukat átitatják, hogy a rágcsálók/csótányok nem egyék meg/rágják ki azokat. Nagyon primitív szer, és ha egy egy darabra abból sok kerül, annak a szagát soha nem lehet kimosni. kuka

2012. okt. 19. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!