Miért büdös néhány ruhám mosás után?
Nem mindegyik csak néhány, és azok sem mindig. Visszadobom a legközelebbi mosásba és legközelebb már jó. Vagy nem, van amikor többször vissza kell raknom. Más embereken is érzem néha de én nem tudom elviselni ezt a szagot mert rosszul leszek tőle. Ilyen dohos szerű vagy nem tudom.
Leginkább a pulcsikra jellemző. Pamut-kötött egyaránt de a kötöttel szenvedek legtöbbet. De van amikor meg semmi bajuk van amikor meg alig érezni és van amikor meg már teregetésnél elkap az ideg hogy még alig emeltem fel de már érzem a szagát.
Mi lehet a probléma?
Én az általad leírtakat két alkalommal szoktam tapasztalni. Egyrészt ha nem szedem ki azonnal a mosóprogram leállta után a gépből a ruhát, a pamutok másnapra már nem friss illatúak.
És, ha nedves párás időben nem szárad meg hamar a kiteregetett ruha, akkor nem lesz jó illata. Ez is főleg az alacsony műszál tartalmú ruhákkal szokott előfordulni.
Jól látta a hozzászóló aki azt írta kínaiban nem vásárol. Én sem!! Büdös.
nem az anyagösszetétel az oka. A kínai termékek 99%-a teljes egészében műszál, csak különböző finomságúak.
A bűz az a méreganyag amivel a hajón lévő árukat átitatják, hogy a rágcsálók/csótányok nem egyék meg/rágják ki azokat. Nagyon primitív szer, és ha egy egy darabra abból sok kerül, annak a szagát soha nem lehet kimosni. kuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!