Miért nem lehet Biopont kapni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 10:49
1/4 anonim 

válasza:

Biopon Takarékos lett a neve ezt az egyfélét gyártják csak és ezt mindenhol kapni, a többi gyártása megszűnt.
2/4 anonim 

válasza:

A piacot a kereslet határozza meg, nyilván vagy a nagyon olcsóra van igény vagy a kiváló minőségre.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen. Rosszul tettem fel a kérdést. Így kellett volna: Miért csak a Biopon takarékost lehet kapni?
Ami egyébként nekem nem tetszik, hogy finom legyek. Lehet, hogy én nem értek a mosáshoz, de az eredeti Bioponnal fehérek lettek a fehérneműim. A többi mosópor pedig egy nagy kalap kabát. Megint, hogy finom legyek. Tudom, hogy csak nekem nem fognak gyártani, de nem hiszem, hogy csak én szerettem. Vagy mégis? Sztem azért szűnt meg, mert nem fogyott az a bizonyos kiegészítő szemét, amely nélkül a többi mosószer semmit sem ér.
2012. okt. 8. 05:38
4/4 anonim válasza:
Bioponból én áztatót használok, azt csak a 100ft-os boltokba lehet kapni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!