Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel írthatom ki a pókokat a...

Mivel írthatom ki a pókokat a házunkból?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ahol pók van ott egészség van, a beteg ember leheletét nem állják a pókok és odébbállnak. Örülj hogy van pókod, szerencsét hoz, és elkapja a rovarokat!
2009. aug. 4. 10:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Az addig oké,hogy szerencsét hoz,csak már nagyon unom,hogy össze csípdesnek reggelre,meg a kisbabámat is megmászta az egyik és csúnyán kipattogott tőle a bőre.Nem vagyok pókgyűlölő de szerintem nálunk már sok van :)
2009. aug. 4. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

A pókok nem csipnek meg senkit és nem másznak össze se senkit se.

A kiütések mástól jönnek, lehet atka-allergia, bolha, mosószer/öblitö-allergia, de pók nem.

2009. aug. 4. 11:04
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
A pók nem csip hanem harap de embert soha csak a nagy pókok ha bántják őket! Bolha az!!!!!
2009. aug. 4. 12:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát az BIZTOS nem bolha,nem is értem,hogy juthatott ilyen az eszedbe.Semmi macska,vagy más állat nincs a lakásban tartva.És a bolha csak úgy nem telepszik meg egy tisztán tartott lakásban.De azért köszi a válaszokat,bár nem erre vonatkozott a kérdésem.....
2009. aug. 4. 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Bolha sok mindennel bekerülhet, és a padló repedéseiben több mint 10 évig is elvannak a petéi, mielött kikelnének. NEm csak piszkos helyen van bolha, vagy ahol állat van, lehet egy látogató is, aki behozott egy-kettöt magán.

Egy azoban bitzos, nem pókcsipésekkel van bajotok - esetleg menj el orvoshoz, az meg tudja mondani, hoy mi okozza.

2009. aug. 4. 14:30
 7/10 anonim válasza:
100%
Emberek el vagytok varázsolva... Igenis van aki allergiás a pókra! Olyan szinte, hogy ha rámászik meglátszik a bőrén. A volt párom is ilyen volt, de már én is kerültem "összetűzésbe" pókkal. Még fel is tud hólyagosodni... Én össze szoktam porszívózni őket a vízszűrőssel... :-)
2009. aug. 6. 18:28
 8/10 A kérdező kommentje:

Na végre valaki aki tud válaszolni a kérdésemre :)

Úgy látszik nem mindeniki gyenge felfogású.Mert ugye a bolha nem sző hálót:)Neked meg köszi szépen a választ,kipróbálom.

2009. aug. 6. 19:41
 9/10 anonim válasza:
100%
Szívesen. :) Előbb-utóbb hidd el elfogynak a dögök. Az előző végéről lemaradt: 32/F :)
2009. aug. 7. 06:03
 10/10 anonim válasza:
100%
én nagyon rühellem a pókokat ki nem állhatom őket legtöbbször lefújom őket légfrissítővel vagy ami a kezem ügyébe akad XD
2010. febr. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!