Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A Lidl-ben kapható mosóporokró...

A Lidl-ben kapható mosóporokról és öblítőkről van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én csak az öblítőről tudok nyilatkozni. azt hiszem ez Lidl termék, 5 vagy 7 liter nem tudom pontosan, és kb 300ft. Meglepődtem amikor elösször öblítettem vele ruhát(ágyneműt, melós ruhát is többek között) és olyan kellemes illata maradt még rá két hétre is hogy tökjó. :)

én a rózsaszínt használom.

2010. febr. 23. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:

pár éve használtunk folyékony mosószert meg öblítőt (fehér, 1l-s volt azt hiszem, és nagyon jó illatú), azok beváltak. nem rég volt szerencsém kipróbálni a két kilós maxitratot (5-600ft), hát az egy hulladék, tele lett tőle a ruhám kis fehér szemekkel :D

aminagyon bevált lidlis cucc: a w5 sárga szórófejes fürdőszobatisztító! nagyonjó!! :D

2010. ápr. 20. 13:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző (2010-04-20 13:18) vagyok :D

Annyit hozzáfűznék, így több mint két év után, hogy semmi baj nincs a Maxi Trattal, most azt használok, és nagyon elégedett vagyok vele!

.... mert rájöttem, hogy a hiba az én készülékemben volt -az akkori mosógép volt egy sz*r. :):)

2012. szept. 2. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!