Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van itthon egy csomó pizzásdob...

Van itthon egy csomó pizzásdoboz, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Nem fér el a tárolóba szóval hétvégéig nemigen tudok vele mit csinálni,nem tudtok vmit amit esetleg lehet belőlük csinálni? :) tudom hülye kérdés,de legalább elleszek egy darabig vele :)
2009. aug. 3. 15:20
 1/9 A kérdező kommentje:
már mindegy megoldottam :)
2009. aug. 3. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
:))) Széép, apró darabokra szabdalod, és elviszed a szelektív gyűjtőbe. Ez jó kis időtöltés is, amellett, hogy hasznos. :)
2009. aug. 3. 16:03
 3/9 anonim válasza:
20%
Gyújts tábortüzet vele...
2009. aug. 3. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
édes istenem fogd meg és baxd ki mindet a szemétbe ... kemény 2 perc
2009. aug. 3. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

nyalogasd ki egyenként,hátha van annyi maradék bennük hogy vacsira jollaksz.ez eltart egy darabig..

aztán ha nem maradt egy kukoricadarabka se meg egy sajtszál se,akkor vágd össze öket 3x3 mm-s darabkákra.ezzel is elleszel egy darabig...

2009. aug. 3. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem zsírosak /piszkosak/, tegyél beléjük megbízható bélést és tárolj benne kisebb méretű képeket /festményeket/ Én ezt tettem.
2009. aug. 3. 17:51
 7/9 anonim válasza:
78%
rakd el téllre
2009. aug. 3. 18:31
 8/9 A kérdező kommentje:
"nagyon viccesek" vagytok,de már írtam,hogy megoldottam..különben ennyi idő alatt nemhiszem el,hogy nem tudtatok vmi tleg vicceset kitalálni,na ez a szééép..amugy nem tehetek arról hogy egyesek nem tudnak olvasni,azt is írtam hogy nem fért el a kuka tárolóba de mindegy,az a lényeg hogy tombol nálatok az ész,csak gratulálni tudok !
2009. aug. 3. 22:57
 9/9 A kérdező kommentje:
aki értelmeset is tudott válaszolni annak természetesen köszönöm :) ilyesmi válaszokat vártam vna,úgyh tleg köszi csak már nincsenek meg,de legközelebb majd kipróbálom :)
2009. aug. 3. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!