Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Gyüjtitek a tescós pontokat?...

Gyüjtitek a tescós pontokat? És melyik edényt vettétek meg vagy vennétek?

Figyelt kérdés
Mi a tetőset vettük meg a férjemmel,és most a palacsintasütőt akarjuk.Ha még kapunk plussz pontokat is és megint kigyűlik akkor meg a kis tefalt a legkisebbet akarom mert kevés olaj kell bele. Ja és 20 vagyok . odairnátok a korotokat, mert kíváncsi vagyok milyen idős embereket érdekel ez a "tefal akciós vásárlás."
2009. júl. 31. 17:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

43 vagyok és nem érdekel. Soha nem szoktam elhozni ezeket az akciós papirokat. Egyébként is csak havonta egyszer megyek a tescoba lisztért és olajért.

Ami kell azt megveszem magamnak, semmi szükségem arra, hogy mindenféle bóvli árut rámsózzanak.

2009. júl. 31. 17:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor ezért kaptam én sok ajándék pontot is nem csak amennyi járt volna,mert sokan ott hagyják. Szerintem tényleg jók ezek a tefal termékek. először azt hittem hogy direkt föl vitték az árát,hogy nekik is legyen hasznuk a hülye nép,meg had higgye hogy 50%kal olsobb.De ezeknek a drgábbaknak van az alján vastagabb talp.
2009. júl. 31. 17:54
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Ha bemész egy Tefal üzletbe, akkor azt az edényt, amit ötven százalékkal ad a olcsóbban a pontokért a teszkó, még mindig olcsóbban kapod meg az üzletben, mint ha a pontokat beváltva fél áron veszed meg.

Amúgy a palacsintasütőből a teszkós az igazi, a perem nélküli. Hat éve használom, háromezer forint volt, és ISTENI jól süt! Azt a tefal sem tudja kenterbe verni!

2009. júl. 31. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez akkor is átverés. Iszonyú drága még így is, nem létezik, hogy 50%-ot engedtek az árából.
2009. júl. 31. 18:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne létezne olyan, hogy 50%ot engednek valaminek az árából?

Lehet, hogy kiárusításról van szó, de általában stratégiai árleszállításokról van szó. Tehát egy bolt nem azért adja 50%-kal olcsóbban az áruit, hogy neked olyan jó legyen, hanem, hogy más áruházláncok helyett őt válaszd, oda menj vásárolni, ne csak azt az akciós árut, hanem minden mást is.

Meg hát természetesen reklám.

2009. júl. 31. 18:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
azért az 50%-ért is fizettél annyit, hogy megérje nekik..
2009. júl. 31. 20:03
 7/14 A kérdező kommentje:
igaz de ti gyűjtitek és vettetek már edényt és milyet?
2009. júl. 31. 21:13
 8/14 anonim ***** válasza:

20:03-as vagyok

vettünk egy palacsintasütőt meg egy olyan fedeleset

2009. júl. 31. 22:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Amúgy én megvagyok elégedve vele. Mi már vettünk tefalt régen de nem ezt az acélos talpút, és ez sokkal jobb szerintem.
2009. júl. 31. 23:44
 10/14 anonim válasza:
Jah ráadásul még 40 000 Ft értékbe vásárolj is még! Nem azt mondom hogy hülyeség én is gyűjtöm de tuti nem veszek mert más boltokban 2000ért kapok tefált :) De aki szeretné ugyis megveszi:)
2009. aug. 1. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!