Gyüjtitek a tescós pontokat? És melyik edényt vettétek meg vagy vennétek?
43 vagyok és nem érdekel. Soha nem szoktam elhozni ezeket az akciós papirokat. Egyébként is csak havonta egyszer megyek a tescoba lisztért és olajért.
Ami kell azt megveszem magamnak, semmi szükségem arra, hogy mindenféle bóvli árut rámsózzanak.
Ha bemész egy Tefal üzletbe, akkor azt az edényt, amit ötven százalékkal ad a olcsóbban a pontokért a teszkó, még mindig olcsóbban kapod meg az üzletben, mint ha a pontokat beváltva fél áron veszed meg.
Amúgy a palacsintasütőből a teszkós az igazi, a perem nélküli. Hat éve használom, háromezer forint volt, és ISTENI jól süt! Azt a tefal sem tudja kenterbe verni!
Hogyne létezne olyan, hogy 50%ot engednek valaminek az árából?
Lehet, hogy kiárusításról van szó, de általában stratégiai árleszállításokról van szó. Tehát egy bolt nem azért adja 50%-kal olcsóbban az áruit, hogy neked olyan jó legyen, hanem, hogy más áruházláncok helyett őt válaszd, oda menj vásárolni, ne csak azt az akciós árut, hanem minden mást is.
Meg hát természetesen reklám.
20:03-as vagyok
vettünk egy palacsintasütőt meg egy olyan fedeleset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!